marketingmanager@zepter.com.pl
Subject
Dzień dobry! Wyrażam chęć wzięcia udziału w bezpłatnych Warsztatach Szybkiego Gotowania z ARTMIX! Proszę o kontakt na podane poniżej dane w celu umówienia się na spotkanie. Imię: ……. Nazwisko: ……. Miejscowość: ……. E-mail: …….. Telefon: ……... Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w niniejszym Formularzu przez Zepter International Poland z siedzibą w Warszawie przy ul. Domaniewskiej 37 w celach związanych z umówieniem i przeprowadzeniem prezentacji produktów oferowanych przez Zepter International Poland sp. z o.o. oraz w celach marketingowych, a także na przekazywanie danych innym podmiotom do wykorzystania w celach marketingowych. Przed złożeniem oświadczenia zapoznałem/am się z informacjami Administratora danych zamieszczonymi powyżej. Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Zepter International Poland sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Domaniewskiej 37 informacji handlowych na adres elektroniczny podany w niniejszym Formularzu.
 
 
 
 
Ze-presso Café
Zepresso Trend
Zepresso Trend Coffee Capsules
Capsulele Ze-Presso Café
Despre sănătate
Avantajele produsului
Beneficiile produsului
Multimedia
Testimoniale
Special
Vasele Masterpiece
Colecţia Masterpiece
Cuţitele Zepter
Vacsy
Vă aflaţi aici: Pagina de pornire / Produse / Zepter Home Art / Ze-presso Café / Capsulele Ze-Presso Café
Dimensiune text | A | A | A

CAPSULELE ZE-PRESSO CAFÉ

 

Ristretto
Cod: ZEP-105
Royal
Cod: ZEP-101
Barista
Cod: ZEP-102
Intenso
Cod: ZEP-103
Decaffeinato
Cod: ZEP-104

Colecţia Ze-Presso Café

Ne face plăcere să vă invităm într-o călătorie unică în lumea Colecţiei Ze-presso® Café, un deliciu sofisticat care vă va încânta simţurile. Cele cinci sortimente care îmbină soiuri de Arabica şi Robusta de calitate superioară vă vor cuceri cu aromele lor.

Boabele de cafea Ze-presso sunt atent selectate manual pe cele mai bune plantaţii din lume, prăjite separat printr-un proces delicat, care asigură temperatura corectă pentru a le păstra aroma şi savoarea, măcinate şi ambalate imediat în capsule ermetice.
Capsulele ermetice împiedică oxidarea cafelei şi garantează prospeţimea sa. O capsulă conţine 7 g de cafea, cantitatea perfectă pentru un espresso italian autentic, oricând vă doriţi o cafea delicioasă.

Colecţia Ze-presso® Café este creată sub monitorizarea atentă a experţilor noştri şi include cinci sortimente care vă vor oferi o incursiune în lumea cafelei autentice. Până când ajunge în ceaşca voastră, cafeaua parcurge un drum îndelungat. Dorinţa noastră a fost să vă oferim cele mai fine, mai bogate şi mai aromate sortimente de cafea.

 

Cele cinci sortimente de boabe de cafea din soiurile Arabica şi Robusta vă vor cuceri cu aromele lor.
 

Intraţi în Clubul Ze-Presso® Café şi într-o lume privilegiată!

Comandaţi chiar astăzi aparatul Ze-presso, pentru a beneficia calitatea de membru al Clubului Ze-presso Café şi de privilegiile aferente. Fiecare pungă cu 30 de capsule Ze-presso achiziţionată vă aduce un număr de puncte, iar în momentul în care veţi acumula suficiente, pot fi preschimbate în cadourile funcţionale din colecţia noastră. Contactaţi reprezentantul local Zepter pentru mai multe informaţii. Completaţi întreaga colecţie de accesorii elegante pentru cafea!


Arta degustării cafelei

Cafeaua şi simţurile

Pentru a descoperi toate secretele cafelei în timp ce o degustăm, ne folosim patru simţuri cu care natura ne-a înzestrat.

Văzul

Este primul simţ, activat imediat după prepararea cafelei, care permite evaluarea espressoului după culoare, densitate şi structură.

Mirosul

Experimentăm aroma unică a espressoului prin simţul mirosului. Imediat după preparare, se răspândesc uşor, treptat, mireasma delicată, apoi cea intensă, una după alta, formând un buchet distinct în întreaga încăpere.

Gustul

Unul dintre factorii care activează simţul gustului de la începutul degustării cafelei este spuma espressoului, considerată a fi „bogată” când are între 2 şi 4 mm înălţime şi care se topeşte lent şi delicat în gură.
În plus, gustul echilibrat şi caracteristic unui espresso italian, persistent după prima sorbitură, este semnul unei cafele bine preparate, din boabe de o calitate superioară.

Atingerea

Cine ar fi crezut că simţul tactil are unul dintre rolurile principale în degustarea cafelei?
Ne permite să apreciem temperatura potrivită a cafelei, consistenţa ei catifelată, delicateţea şi densitatea adecvată.

 


 
Arta degustării cafelei






Vă puteţi bucura de ceaşca perfectă de cafea cu toate simţurile.