Dispozitivul Thermocontrol Analog permite gătirea într-un mod sănătos a mâncării fără a ridica vreodată capacul. Mâncarea este preparată la temperaturi joase, în sucul propriu, reținând astfel nutrienții.
Economisiți până la 70% din energie și până la 30% din ingrediente.
Prezentare generală
Dispozitivul Thermocontrol Analog permite gătirea într-un mod sănătos a mâncării fără a ridica vreodată capacul. Mâncarea este preparată la temperaturi joase, în sucul propriu, reținând astfel nutrienții.
Economisiți până la 70% din energie și până la 30% din ingrediente.
Prezentare
GĂTIȚI MÂNCAREA FĂRĂ ADAOS DE APĂ
1) Introduceți ingredientele proaspăt spălate lăsând ¼ din vas gol sau minim 3 cm pana la capac (vasul trebuie să fie la temperatura camerei). Este nevoie de spațiu pentru a se face corect recircularea apei.
2) Puneți vasul acoperit cu capac pe aragaz și dați drumul la foc (mediu spre mare),
3) Când indicatorul de pe Termocontrol ajunge la jumătatea zonei de culoare verde, dați focul la minim,
4) Mâncarea începe să se gătească folosind propriul suc (apa din legume, carne etc.). Apa nu se evaporă ci este recirculată în interiorul sistemului de gătire, condensul format pe capac se folosește ca apă pentru gătit.