Coșul pentru fierbere la abur este ideal pentru gătirea alimentelor care necesită îngrijire suplimentară pentru preparare! Folosiți-l pentru a îndepărta alimentele de fundul fierbinte al oalei, cum ar fi la prepararea spanacului, a fileurilor delicate de pește sau a găluștelor. Acest proces va păstra conținutul natural de vitamine și proteine.
Prezentare generală
Coșul pentru fierbere la abur este ideal pentru gătirea alimentelor care necesită îngrijire suplimentară pentru preparare! Folosiți-l pentru a îndepărta alimentele de fundul fierbinte al oalei, cum ar fi la prepararea spanacului, a fileurilor delicate de pește sau a găluștelor. Acest proces va păstra conținutul natural de vitamine și proteine.
Prezentare
Datorită sistemului de coș cu abur, puteți dubla performanța vaselor de gătit Zepter Masterpiece transformându-l în vase de gătit cu abur cu presiune! Datorită procesului de gătit combinat, folosind atât abur, cât și presiune, sistemul de coș cu abur va face gătitul mai rapid, mai ușor și, cel mai important, mai sănătos!
Avantaje:
- Economie de timp: tehnica de gătit sub presiune reduce timpul de gătire cu până la 80%
- Păstrează toate proprietățile nutritive ale alimentelor pe care le gătiți.
- Economie de energie: puteți stivui diferite alimente pentru a le găti simultan și, datorită gătirii sub presiune, reducând și mai mult timpul de gătit și consumul de energie.
- Compatibil cu mașina de spălat vase. În plus, mânerele speciale de ridicare detașabile sunt proiectate pentru depozitare ușoară.
- Gătiți la abur fără a vă umple casa cu mirosuri puternice și abur.