Prezentare generală
Prezentare
Lama cuţitului pentru decojire este confecţionată din oţel multistrat rezistent MLS33-VG10, ce constă în 33 de straturi placate cu aur (61 +/- 1 HRC). Iată câteva provocări pentru cuţitul pentru decojire:
Decorticarea căpşunelor: Folosiţi vârful cuţitului pentru a scoate pedunculul şi miezul alb din partea inferioară a fiecărei căpşuni. Umpleţi-l cu şerbet de mango / spumă de ciocolată şi bucuraţi-vă de un desert delicios.
Secţionarea portocalelor sau a lămâilor: Ţineţi fructul deasupra unui bol pentru a capta sucul care se scurge. Decojiţi complet fructul, apoi tăiaţi membranele albe pentru a extrage fiecare secţiune zemoasă. Este o metodă extraordinară pentru decorarea prăjiturilor.
Decorticarea creveţilor: Tăiaţi de-a lungul curbei exterioare a crevetelui; scoateţi vena închisă şi spălaţi-l cu apă rece.
* Rezistent la eroziune, vă sfătuim să curăţaţi şi să întreţineţi cuţitele FELIX ZEPTER şi accesoriile de bucătărie pentru a le menţine frumuseţea şi performanţele înalte timp mai îndelungat.