Acest vas jos de 3 litri beneficiază de sistemul URA (ultrarezistenţă şi antiaderenţă), o tehnologie nouă şi inovatoare, neaderentă fără aplicarea de straturi toxice care pun viaţa în pericol. Vasele de gătit de slabă calitate reprezintă cel mai mare inamic al sănătăţii noastre. Faceţi din prevenţie o prioritate cu aceste vase pentru gătit Masterpiece: numărul 1 pentru beneficiile fără rival, patentate prin tehnicile revoluţionare de producţie, din cele mai scumpe materiale, cu un design funcţional şi luxos, aducând contribuţii fiinţei umane.
Toate vasele Zepter permit prepararea hranei fără grăsimi nocive, cu conţinut caloric redus şi cu o concentraţie mai mare de vitamine, minerale şi proteine. Metoda de gătire păstrează valorile nutritive, biologice şi organoleptice ale alimentelor. De cele mai multe ori fierbem legumele în mod inutil în apă şi prăjim alimentele la temperaturi excesive, în grăsimi încinse periculoase. Datorită celor mai recente tehnologii inovatoare de la Zepter, hrana poate fi gătită fără adaos de apă sau grăsimi, la temperaturi reduse, păstrând astfel nutrienţii naturali şi proprietăţile sănătoase.
Prezentare generală
Acest vas jos de 3 litri beneficiază de sistemul URA (ultrarezistenţă şi antiaderenţă), o tehnologie nouă şi inovatoare, neaderentă fără aplicarea de straturi toxice care pun viaţa în pericol. Vasele de gătit de slabă calitate reprezintă cel mai mare inamic al sănătăţii noastre. Faceţi din prevenţie o prioritate cu aceste vase pentru gătit Masterpiece: numărul 1 pentru beneficiile fără rival, patentate prin tehnicile revoluţionare de producţie, din cele mai scumpe materiale, cu un design funcţional şi luxos, aducând contribuţii fiinţei umane.
Toate vasele Zepter permit prepararea hranei fără grăsimi nocive, cu conţinut caloric redus şi cu o concentraţie mai mare de vitamine, minerale şi proteine. Metoda de gătire păstrează valorile nutritive, biologice şi organoleptice ale alimentelor. De cele mai multe ori fierbem legumele în mod inutil în apă şi prăjim alimentele la temperaturi excesive, în grăsimi încinse periculoase. Datorită celor mai recente tehnologii inovatoare de la Zepter, hrana poate fi gătită fără adaos de apă sau grăsimi, la temperaturi reduse, păstrând astfel nutrienţii naturali şi proprietăţile sănătoase.
Prezentare
GATITI SANATOS – CU NOUA TEHNOLOGIE ANTI-ADERENTA
Va aflati în cautarea unui vas perfect pentru preparatele dumneavoastra: pui, carne, friptura, orez, paste, sos bolognez, risotto, legume, tocanite, supe, chilli cu carne, curry, fructe de mare, cartofi sau legume? Alegeti din gama noastra de vase joase cu diverse dimensiuni pentru urmatoarea dumneavoastra încercare culinara. Experimentati un gust nou al mâncarurilor care retin toate proprietatile organoleptice (culoare, forma, textura, aroma si gust). Hrana este, de asemenea, sanatoasa pentru ca toate valorile sale nutritive si biologice (vitamine, minerale, proteine, micro si macro elemente) sunt pastrate.
DE CE GAMA MASTERPIECE?
Materiale de cea mai înalta calitate: Otelul inoxidabil de cea mai înalta calitate 316L folosit în productia vaselor pentru gatit este folosit si pentru aplicatii unde materialul conteaza cel mai mult: instrumente chirurgicale, implanturi, ceasuri exclusiviste si alte produse de lux. Acest tip specific de otel este neporos, nu arde mâncarea pe durata gatirii, nu se oxideaza, nu retine mirosurile de mâncare, nu cauzeaza alergii si este usor de curatat. Aceste calitati sunt ideale pentru gatirea mâncarii într-un mod sanatos.
Design ingenios: Capacul Zepter se potriveste perfect pe marginea vasului, sigilând-o ermetic pentru a crea un proces de gatire cu Circuit Închis.
Zepter a dezvoltat un proces de gatire unde vaporii de apa emanati de mâncare ajung în partea superioara, fac condens la atingerea capacului, care este întotdeauna mai rece decât restul vasului si se scurg înapoi pe mâncare. Procesul continua neperturbat, pâna ce mâncarea este complet gatita. Acesta este denumit Circuitul Închis Zepter si garanteaza pregatirea unei hrane sanatoase, fara adaos de apa sau grasimi si întotdeauna la temperaturi joase. Considerabil mai greu decât majoritatea capacelor conventionale, capacul Zepter se potriveste perfect pe marginea vasului, sigilând ermetic vasul pe durata gatirii printr-un sigiliu de apa, care asista procesul Circuitului Închis Zepter si în acelasi timp previne risipirea mâncarii.
Daca se adauga si capacul Syncro-Clik®, vasele de înalta calitate se transforma într-o experienta turbo de gatire (se transforma în clasicele oale sub presiune).
Siguranta: Cu design ergonomic pentru utilizare confortabila, mânerele Zepter nu se supraîncalzesc astfel încât nu va puteti arde pe durata prepararii mâncarurilor. Sunt sigure pentru folosirea în cuptor, caz în care se încalzesc si trebuie manevrate cu atentie. Sprijinarea capacului pe unul dintre mânere este o solutie inteligenta si practica.
Gatit sanatos la temperaturi scazute: Baza fiecarui vas pentru gatit este confectionata din 3 straturi metalice pentru inductia, acumularea si conducerea de caldura. O masina unica de presare care depaseste 2000 de tone presiune este folosita pentru a îmbina cele trei straturi de la baza cu corpul vasului pentru a face imposibila separarea. Baza vasului acumuleaza caldura chiar si din cea mai mica sursa de energie si transfera caldura în mod uniform în vas, în timp ce proprietatile conductive permit gatirea la o temperatura necesara astfel încât procesul de gatire se face la temperaturi scazute. Gatirea la temperaturi scazute este esentiala pentru protejarea nutrientilor mâncarii de la distrugere, cum este cazul în care mâncarea este gatita la temperaturi înalte, economisind, cu aceasta ocazie, energie cu pâna la 70%.
IMPORTANT: Pentru a beneficia de garan?ia de 30 de ani, va recomandam sa deconserva?i toate vasele înainte de utilizare (respectiv sa le cura?a?i cu detergen?ii speciali Zepter a?a cum este prezentat în videoclipul de mai jos).