Versatilitatea acestui vas pentru gătit Zepter Masterpiece nu cunoaşte limite. Este perfect pentru pregătirea puiului, carne, orez, paste, supe, legume, curry, fructe de mare, cartofi şi multe altele, în cantităţi mari. Cu toate acestea, este foarte popular pentru pregătirea sucului de tomate, a gemurilor şi a dulceţurilor. Combinaţia aliajului superior 316L, baza acuterm-compactă şi capacul Zepter reprezintă miezul pregătirii sănătoase a hranei în suc propriu şi la temperaturi joase.
Toate vasele Zepter permit prepararea hranei fără grăsimi nocive, cu conţinut caloric redus şi cu o concentraţie mai mare de vitamine, minerale şi proteine. Metoda de gătire păstrează valorile nutritive, biologice şi organoleptice ale alimentelor. De cele mai multe ori fierbem legumele în mod inutil în apă şi prăjim alimentele la temperaturi excesive, în grăsimi încinse periculoase. Datorită celor mai recente tehnologii inovatoare de la Zepter, hrana poate fi gătită fără adaos de apă sau grăsimi, la temperaturi reduse, păstrând astfel nutrienţii naturali şi proprietăţile sănătoase.
Prezentare generală
Versatilitatea acestui vas pentru gătit Zepter Masterpiece nu cunoaşte limite. Este perfect pentru pregătirea puiului, carne, orez, paste, supe, legume, curry, fructe de mare, cartofi şi multe altele, în cantităţi mari. Cu toate acestea, este foarte popular pentru pregătirea sucului de tomate, a gemurilor şi a dulceţurilor. Combinaţia aliajului superior 316L, baza acuterm-compactă şi capacul Zepter reprezintă miezul pregătirii sănătoase a hranei în suc propriu şi la temperaturi joase.
Toate vasele Zepter permit prepararea hranei fără grăsimi nocive, cu conţinut caloric redus şi cu o concentraţie mai mare de vitamine, minerale şi proteine. Metoda de gătire păstrează valorile nutritive, biologice şi organoleptice ale alimentelor. De cele mai multe ori fierbem legumele în mod inutil în apă şi prăjim alimentele la temperaturi excesive, în grăsimi încinse periculoase. Datorită celor mai recente tehnologii inovatoare de la Zepter, hrana poate fi gătită fără adaos de apă sau grăsimi, la temperaturi reduse, păstrând astfel nutrienţii naturali şi proprietăţile sănătoase.
Prezentare
MATERIALE DE CALITATE + SISTEM DE GATIRE SANATOASA = O VIATA ÎNDELUNGATA
Nimeni nu trebuie sa îsi riste viata prin pregatirea si consumarea de produse alimentare nesanatoase, toxice si cancerigene din cauza utilizarii de vase de slaba calitate, tigai si sisteme de gatire sub standard. Singura solutie sunt vasele de gatit Zepter Masterpiece. Pregatiti o hrana sanatoasa, bucurati-va de o dieta sanatoasa si traiti o viata mai productiva. Vasele adânci Masterpiece sunt perfecte pentru pregatirea unei game largi de preparate, inclusiv paste, supe, curry, gulasuri si multe altele.
DE CE GAMA MASTERPIECE?
Materiale de cea mai înalta calitate: Otelul inoxidabil de cea mai înalta calitate 316L folosit în productia vaselor pentru gatit este folosit si pentru aplicatii unde materialul conteaza cel mai mult: instrumente chirurgicale, implanturi, ceasuri exclusiviste si alte produse de lux. Acest tip specific de otel este neporos, nu arde mâncarea pe durata gatirii, nu se oxideaza, nu retine mirosurile de mâncare, nu cauzeaza alergii si este usor de curatat. Aceste calitati sunt ideale pentru gatirea mâncarii într-un mod sanatos.
Design ingenios: Capacul Zepter se potriveste perfect pe marginea vasului, sigilând-o ermetic pentru a crea un proces de gatire cu Circuit Închis. Capacul multifunctional poate fi folosit si ca suport pentru a servi masa.
Daca se adauga si capacul Syncro-Clik®, vasele de înalta calitate se transforma într-o experienta turbo de gatire (se transforma în clasicele oale sub presiune).
Siguranta: Cu design ergonomic pentru utilizare confortabila, mânerele Zepter nu se supraîncalzesc astfel încât nu va puteti arde pe durata prepararii mâncarurilor. Sunt sigure pentru folosirea în cuptor, caz în care se încalzesc si trebuie manevrate cu atentie. Sprijinarea capacului pe unul dintre mânere este o solutie inteligente si practica.
Gatit sanatos la temperaturi scazute: Baza fiecarui vas pentru gatit este confectionata din 3 straturi metalice pentru inductia, acumularea si conducerea de caldura. O masina unica de presare care depaseste 2000 de tone presiune este folosita pentru a îmbina cele trei straturi de la baza cu corpul vasului pentru a face imposibila separarea. Baza vasului acumuleaza caldura chiar si din cea mai mica sursa de energie si transfera caldura în mod uniform în vas, în timp ce proprietatile conductive permit gatirea la o temperatura necesara astfel încât procesul de gatire se face la temperaturi scazute. Gatirea la temperaturi scazute este esentiala pentru protejarea nutrientilor mâncarii de la distrugere, cum este cazul în care mâncarea este gatita la temperaturi înalte, economisind, cu aceasta ocazie, energie cu pâna la 70%.
IMPORTANT: Pentru a beneficia de garan?ia de 30 de ani, va recomandam sa deconserva?i toate vasele înainte de utilizare (respectiv sa le cura?a?i cu detergen?ii speciali Zepter a?a cum este prezentat în videoclipul de mai jos).